Chocolade Kerstbal - Puur

€ 14,95

+3,95 verzendkosten

8.7 van 10
13 beoordelingen

Op voorraad,

Nu besteld, is voor Kerst in huis!
Alle 3 soorten
Wij maken het cadeau precies zoals door jou ontworpen
Gegarandeerd van de beste kwaliteit
Geleverd in mooie cadeauverpakking met gratis cadeaukaart
Omschrijving

Geef heerlijke chocolade kerstballen met foto en tekst cadeau!

Op zoek naar een leuk en lekker cadeau voor Kerst? Geef dan een persoonlijke chocolade kerstbal van echte Callebaut chocolade! Opgemaakt met je leukste foto, logo of tekst is dit zeker het smakelijkste cadeau voor onder de kerstboom! Een uniek chocolade cadeau voor je vrienden, familie of om zelf van te genieten!

Personaliseer de chocolade kerstballen met je eigen foto, logo of tekst. Kies uit de verschillende leuke kaders uit onze handige foto editor en maak je ontwerp nog specialer. Je foto, logo of tekst wordt op witte chocolade gedrukt en geplaatst aan de voorkant van de kerstbal. De kerstbal zelf is ambachtelijk gemaakt van echte Belgische Callebaut chocolade.
Productinfo
Meer informatie over de chocolade kerstbal:
Hoogte: 13 cm
Gewicht: ±200 gram
Chocolade: pure chocolade met wit plaatje

Let op: Wanneer de buitentemperatuur boven de 25 graden komt kunnen wij de kwaliteit van de chocolade niet meer waarborgen. Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Meer informatie Callebaut chocolade:
Onze chocolade is gemaakt van ambachtelijke Belgische Callebaut chocolade, deze staat bekend om zijn intense smaak en zeer goede kwaliteit. Alle chocolade wordt vers gemaakt en dezelfde dag verzonden. Alle chocolade is na ontvangst 1 jaar houdbaar mits koel en donker bewaard bij 14-18 °C.

Eerlijke chocolade: QPP keurmerk
Het wordt gemaakt van bonen afkomstig van boeren die meewerken aan het Quality Partner Program van Callebaut. Dit programma zorgt voor betere werk- en leefomstandigheden voor de deelnemende cacaoboeren uit derde wereldlanden. Zo kun je met een gerust hart genieten van de heerlijkste chocolade!
+ Lees verder