Meest

gekozen

Chocolade Hart Valentijn - 200 gram

€ 14,95

+2,95 verzendkosten

9.0 van 10
2 beoordelingen

Op voorraad,

Nu besteld, is voor Kerst in huis!
Alle 2 soorten
  • Thumbnail

    200 gram
    € 14,95

  • Thumbnail

    300 gram
    € 19,95

Wij maken het cadeau precies zoals door jou ontworpen
Gegarandeerd van de beste kwaliteit
Geleverd in mooie cadeauverpakking met gratis cadeaukaart
Omschrijving

Breng je liefde tot uitdrukking en geef een valentijn chocolade hart met foto cadeau!

Speciaal voor Valentijnsdag kun jij de belangrijkste persoon in je leven verrassen met een heerlijk chocolade cadeau. Maak het chocolade hart Valentijn nog specialer met een eigen foto en/of tekst erop geprint! Met zo'n persoonlijk en romantisch cadeau maak jij zeker indruk. Ook superleuk om naar een vriendin te sturen of aan je moeder te geven. Met dit chocolade hart verstuur jij heel veel liefde!

De chocolade harten worden ambachtelijk gemaakt van echte Belgische Callebaut chocolade. Dat wil zeggen dat jouw valentijn chocolade niet alleen heerlijk is, maar ook nog eens eerlijk. Kies de favoriete chocolade smaak van de ontvanger en maak je chocolade hart op met unieke Valentijns designs! Laat het cadeau anoniem bij je (stille) liefde bezorgen of stuur je persoonlijk bericht mee op het gratis cadeaukaartje. Love is in the air!
Productinfo
Meer informatie over het Valentijns chocolade hart:
Smaak chocolade: wit
Afmetingen: 13 x 13 cm
Gewicht: ±200 gram
Extra: opdruk altijd op toplaag van witte chocolade

Let op: Wanneer de buitentemperatuur boven de 25 graden komt kunnen wij de kwaliteit van de chocolade niet meer waarborgen. Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Meer informatie Callebaut Chocolade:
Onze chocolade is gemaakt van ambachtelijke, Belgische Callebaut chocolade. Deze staat bekend om zijn intense smaak en zeer goede kwaliteit. Alle chocolade wordt vers gemaakt en dezelfde dag verzonden. Alle chocolade is na ontvangst 1 jaar houdbaar mits koel en donker bewaard bij 14-18 °C.

Eerlijke chocolade: QPP keurmerk
Deze chocolade wordt gemaakt van bonen afkomstig van boeren die meewerken aan het Quality Partner Program van Callebaut. Dit programma zorgt voor betere werk- en leefomstandigheden voor de deelnemende cacaoboeren uit derdewereldlanden. Zo kun je met een gerust hart genieten van de heerlijkste chocolade!

+ Lees verder