Frans Bosch - De toekomst vanFrans Bosch - De toekomst van
Frans Bosch - De toekomst vanFrans Bosch - De toekomst van

Frans Bosch - De toekomst van

€ 12,95
excl. 3,95 verzendkosten
Staffelkorting?

Nu besteld, is voor Kerst in huis!
  • De mooiste kwaliteit voor oneindig veel leesplezier
  • Met prachtige kleurrijke illustraties
  • De naam en foto worden op en in het boek verwerkt
Met liefde handgemaakt voor jou.
Wij maken het cadeau precies zoals door jou ontworpen.
Gegarandeerd de beste kwaliteit.
Geleverd in mooie cadeauverpakking met gratis cadeaukaart.

Meer informatie over het boek:
Afmetingen: 12,5 x 20 cm
Aantal pagina's: 150
Let op: Dit boek bevat dus slechts 2 pagina’s tekst en is verder leeg.

Om technische redenen is het helaas niet mogelijk om Cyrillische, Turkse of speciale tekens te verwerken.Over de auteur: 
 Frans Bosch (1959) is trainer, keynote speaker en docent en altijd bezig met de vraag hoe het beter kan. En vooral: Kan het ook met meer plezier? Veel organisaties en bedrijven houden vast aan bestaande structuren. Zelfs, als inmiddels blijkt dat die structuren de grootste bedreiging van het succes vormen. Echte winnaars laten zien dat met méér ruimte om te spelen, méér improvisatie en méér plezier, ook betere resultaten worden behaald. Veel beter zelfs.

Inmiddels is Frans ook op zoek naar mogelijkheden om het individu los te weken van te vaste structuren. Zijn boodschap: “Ga meer nadenken over je eigen behoeftes, toon meer lef bij het nastreven. Ontwikkel en onderzoek. Wees bereid fouten te maken op je zoektocht. En leer weer van die fouten. Wees dapper nieuwsgierig. En maak je eigen toekomst… Vanaf nu. Direct.”

Geef een persoonlijk notitieboekje met naam cadeau!

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor iemand die graag schrijft, filosofeert of nog studeert? Dan is dit persoonlijke notitieboekje met naam een superleuk idee! In dit boek wordt de ontvanger aangemoedigd om zelf zijn of haar toekomst vorm te gaan geven. Ook leuk als relatie- of personeelsgeschenk!

In dit notitieboekje met naam zijn slechts 2 pagina’s ingevuld om alvast een start te maken met de toekomst. De overige 150 pagina’s zijn te gebruiken voor eigen aantekeningen. Op de kaft en in de tekst wordt de naam van de ontvanger verwerkt, zodat hij of zij persoonlijk wordt gestimuleerd om aan de slag te gaan.

Nu een offerte voor een Frans Bosch - De toekomst van ?

Interesse in het bestellen van grotere aantallen van dit cadeau? Bel en ontvang direct een scherpe offerte. We zijn op werkdagen bereikbaar van 08.30 - 17.30 uur.

Passend in elk zakelijk cadeaubeleid
Op werkdagen binnen 24 uur leverbaar
Keuze uit meer dan 1200 cadeaus
Al vanaf 1 stuk te bedrukken

0111 - 71 24 66

Liever een prijs via e-mail?