Boek - Bumba Flipboek

€ 20,95

+3,95 verzendkosten

9.5 van 10
12 beoordelingen

Op voorraad,

Nu besteld, is voor Kerst in huis!
Wij maken het cadeau precies zoals door jou ontworpen
Gegarandeerd van de beste kwaliteit
Geleverd in mooie cadeauverpakking met gratis cadeaukaart
Omschrijving

Speel de hoofrol in dit unieke Bumba flipboek met naam!

Wie speelt de hoofdrol in dit unieke Bumba flipboek? Jouw eigen (klein)dochter of (klein)zoon! De naam van het kind wordt op de kaft en in het boek verwerkt. Met zo'n origineel cadeau zorg je gegarandeerd voor heel wat uurtjes (voor)leesplezier!

In dit boek zijn twee leuke verhalen van Bumba gebundeld. Als je één verhaaltje gelezen hebt, draai je het boekje om en kan je het tweede verhaaltje lezen. Een leuk hardcover boek waar peuters en kleuters veel plezier aan zullen beleven!

Meer informatie over de verhaaltjes:

HOCUS POCUS
Bumbalu ontmoet een goochelaar. Die tovert de vreemdste dingen tevoorschijn. Maar... weet hij ook waar Bumbalu is? 

WAAR IS DE PAPEGAAI?
Bumba, de clown, heeft een nieuw vriendje. Het is een papegaai. Bumba wil hem aan de andere dieren voorstellen. Maar de papegaai is plots verdwenen. Waar zou hij toch zijn? Bumba gaat op zoek..
Productinfo
Kinderboekenweek actie: Bestel van 5 - 16 oktober een hardcover kinderboek en ontvang het boekenweekgeschenk van YourSurprise helemaal gratis! Wees er snel bij want OP=OP!

Meer informatie over het Bumba boek:
Afmeting: 30x30 cm
Omslag: hardcover
Aantal pagina's: 30
Leeftijd: vanaf 2 jaar

Om technische redenen is het helaas niet mogelijk om Cyrillische, Turkse of speciale tekens te verwerken.

Algemene informatie over Bumba
Bumba is een ietwat ondeugende, maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert. Daarbij krijgt hij hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel Kiwi, het beertje Nanadu, de olifant Tumbi, Bumbum de neushoorn, Poppa de aap en vele andere bontgekleurde figuren vrolijk meedoen. In hun circus beleven Bumba en de anderen korte avonturen en situaties die heel herkenbaar zijn voor de allerkleinsten. Bumba en zijn vrienden spreken ‘Bumbalees’ een niet bestaande taal, maar een verteller legt het verhaal uit. Behalve de boekjes zijn er ook animaties gemaakt die worden uitgezonden op televisie. Bumba wordt in meer dan 45 landen uitgezonden.
+ Lees verder